Alqvimia
Over BartOlie

Massages

Aromatherapie

De Geurreis

Alqvimia

Tarieven

Contact

BartOlie werkt exclusief met de producten van Alqvimia. Alqvimia is een natuurlijk huid- en gezichtsverzorgingsproduct, op basis van essentiële oliën. De naam Alqvimia komt van het Spaanse woord voor alchemie. Alle producten worden met veel zorg en volgens eeuwenoude alchemistische principes en procedures vervaardigd.

Centraal in de filosofie van het bedrijf - en daarmee in de producten -, staat de transformatie van lichaam en geest. De producten bevatten geen chemische toevoegingen. De oliën zijn van een allerhoogste kwaliteit en zuiverheid. Hierdoor geven ze de massagebehandelingen en treatments een absolute meerwaarde, die verder gaat dan alleen een lekkere geur. Ervaar het zelf en boek een behandeling of kom kennismaken met de geuren in de salon. U kunt ook terecht voor specifieke huidbehandelingen en advies; zie Aromatherapie.
Voor informatie over het volledige assortiment, kunt u kijken op www.alqvimia.nl. Bart kan alle producten van Alqvimia leveren. Bestellen kan telefonisch of per e-mail.

Relatiegeschenken en cadeaus
De meeste producten van Alqvimia komen prachtig verpakt. Zoekt u een persoonlijk cadeau of een speciaal geschenk, dan kan Bart samen met u kijken welk product en welke geur het meeste geschikt is. Mocht u een persoonlijke geur of samenstelling willen, dan kan dat ook; zie ‘Persoonlijk parfum’ onder het kopje Aromatherapie. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen, of kom langs in de salon.