Werkplekmassage
TouchPro Stoelmassage

 
Over BartOlie

Massages
Biodynamische massage
Aromatherapie massage
> Werkplek- Stoelmassage
Massage aan huis

Aromatherapie

De Geurreis

Alqvimia

Tarieven

Contact

 

 
Een TouchPro stoelmassage massage, is een van oorsprong Japanse acupressuurmassage die zo'n 15 á 20 minuten duurt. De massage wordt door de kleding heen gegeven, zittend in een ergonomische stoel. Behandeld worden de hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen, afhankelijk van de duur van de massage.
De werking van de TouchPro massage berust op:
- Stimulering van de bloedcirculatie
- Bevordering van het afvoeren van afvalstoffen uit de spieren
- Het opheffen van energie blokkades

De massage kan uitstekend bij u op de werkvloer worden gegeven.
De massage is een weldaad voor gespannen en vermoeide nek-, schouder-, rug- en armspieren. Al na de eerste behandeling voelen uw medewerkers zich lekker ontspannen, maar ook fris en helder. Bij een regelmatige behandeling (2 á 4 keer per maand) ontwikkelt zich een beter lichaamsbewustzijn. Hierdoor zijn uw mensen beter in staat hun eigen grenzen te bepalen. Het niet tijdig onderkennen van de eigen grenzen kan leiden tot het ontstaan van RSI klachten of zelfs burn-out verschijnselen. Het aanbieden van een stoelmassage is geen overbodige luxe in deze hectische maatschappij, waarin hoge werkdruk en stress geen uitzondering meer zijn. Het aantal klachten loopt snel terug als gevolg van het ondergaan van de TouchPro massages.

De ervaring leert dat de Touch Pro stoelmassage na verloop van tijd zijn vruchten afwerpt. Dit uit zich in een aantal positieve effecten, voor zowel de werkgever als de werknemer, te weten: afname van ziekteverzuim, minder spierspanning en stress met als gevolg een beter concentratievermogen en meer creativiteit. Kortom een hogere kwaliteit van arbeid. De Touch Pro stoelmassage draagt bij aan een positievere werkcultuur.

Indien stoelmassage wordt opgenomen in het arboplan is onder bepaalde voorwaarden aftrek van voorbelasting mogelijk. De subsidies, die de overheid verstrekken kunnen oplopen tot 100% voor stichtingen en overheden en tot 50% voor bedrijven. Voor verdere informatie raadpleeg uw arbodienst.

Referenties Touch pro stoelmassage: BACK to LIFE Schiphol, Communicatie bureau Volle Maan, Ego Active, Schrijfbureau Maan, Sociale Dienst Oost, Sociale Dienst Zeeburg, Spreeuwenberg Redactie, Wolf Tandartsen, Veritate amsterdam, the People’s Valley amsterdam.